header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Familietoernooi

zaterdag 29 juni 2024   |   09:30 - 19:00   |   Clubhuis,Velden Pelikaan
Zaterdag 29 juni is het fantastische, oergezellige en knotsgekke Pelikaan familietoernooi!

De inschrijving is geopend!
Jij en je gezellige team mogen dit jaar natuurlijk niet ontbreken. Dus trommel je kinderen, broers, zussen, neefjes, nichtjes, vrienden, vriendinnen en teamgenoten op. Vorm je team en schrijf je snel in via [email protected].

Je kunt je inschrijven tot 15 mei 2024
De kosten zijn 275 euro per team (10 personen) en 25 euro voor iedere extra persoon. Kinderen tot 6 jaar zijn natuurlijk gratis. We beloven je een op en top verzorgde dag met lekkers bij de koffie, een lunch en ook nog eens avondeten. Maar bovenal een dag met heel veel gezelligheid, gekkigheid en hockeyplezier. En natuurlijk sluiten we dag af met een knaller: Nog even met z'n allen met de voetjes van de vloer. 

Let op: Dit jaar is het familietoernooi dus niet in het Pinksterweekend, maar aan het einde van het seizoen. In het Pinksterweekend geniet de jeugd van toffe clinics, is er een wedstrijd van pelikaancoryfee├źn tegen de Boekaniers en vieren we op zaterdagavond 18 mei de 90-jarige verjaardag van Pelikaan met een geweldig groot, spetterend lustrumfeest (ook daar kun je al kaartjes voor kopen trouwens).
 

Contact

Adres
Heerma van Vossstraat 49
4708 AV Roosendaal


KVK 40280633

Contact
+31 (0 ) 165 537 688
[email protected]