header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Sponsor worden?

Onze club kent bijna 1000 leden, 300 vrijwilligers en heel veel supporters en bezoekers. Kortom een gezellige drukke bruisende vereniging waar u als bedrijf een mooie doelgroep kan bereiken. Ook als u ons of de sport gewoon een warm hart toedraagt is uw sponsoring van harte welkom.

Voorbeelden van sponsoring:
* shirtsponsor
* bordsponsor
* veldsponsor
* club van 100

Over de Club van € 100,-

 

Bouw met ons mee aan de stralende toekomst van onze club, RHMC De Pelikaan!

We hebben een ambitieus doel voor ogen: het versterken van onze jeugdafdeling in de volle breedte. En daar hebben we jouw steun bij nodig!

Met de Club van € 100,- maken we het mogelijk om onze jeugd de beste faciliteiten te bieden. We willen ze laten schitteren op het veld, hun talenten laten groeien en ze een geweldige tijd laten beleven. En jij kunt hier een cruciale rol in spelen!

Hoe gaan we dit doen? Door het faciliteren van hoogwaardige materialen en extra trainers en trainsters in alle leeftijdscategorieën. We willen ervoor zorgen dat elk kind de kans krijgt om zich maximaal te ontwikkelen, ongeacht hun achtergrond of vaardigheidsniveau. Met jouw hulp kunnen we hen de begeleiding geven die ze verdienen!

Maar dat is nog niet alles. We hebben ook concrete plannen om ons terrein te verbeteren, zodat onze jeugdleden zich helemaal thuis voelen bij RHMC De Pelikaan. We willen een pannaveld realiseren, een plek waar onze jeugdleden hun technische skills kunnen laten zien en zichzelf kunnen uitdagen. Met de Club van € 100,- kunnen we deze langgekoesterde droom werkelijkheid maken!

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je hier in of scan de QR code als je langs ons Club van € 100,- bord loopt.

Samen kunnen we een positieve impact hebben op de ontwikkeling van onze jeugdspelers. Samen kunnen we bouwen aan een warm nest, waarin ze zich geliefd, gesteund en geïnspireerd voelen.

Je krijgt er ook nog iets voor terug. Als lid van de Club van € 100,- word je onderdeel van een exclusieve gemeenschap van gepassioneerde supporters die begrijpen hoe belangrijk het is om onze jeugd te ondersteunen. Bovendien draag je bij aan de bloei van RHMC De Pelikaan en zet je een onuitwisbare stempel op de toekomst van onze club. Vanaf seizoen 2023 – 2024 organiseren we jaarlijkse de enige echte Club van € 100,- borrel. Die wil je natuurlijk niet missen.

Dus sluit je aan bij de Club van € 100,- en laat jouw betrokkenheid zien! Samen maken we van RHMC De Pelikaan dé plek waar onze jeugd kan schitteren en groeien. Samen bouwen we aan een prachtige toekomst!

RHMC De Pelikaan, een warm nest waarin talenten tot bloei komen!Heeft u interesse om sponsor te worden van RMHC De Pelikaan op wat voor manier dan ook. Dan kunt contact opnemen met de sponsorcommissie door een e-mail te sturen naar [email protected]