header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Beleidsplan 2019-2025

Bestuursmededelingen Nieuws afbeelding

11-11Het bestuur heeft hard gewerkt om het beleidsplan op te stellen voor 2019-2025.  Ben je geïnteresseerd in wat het bestuur heeft uitgestippeld lees dan de bijlage. Heb je vragen? Mail ze dan naar [email protected]  

Lees verder

HJ1 én DJ1 Kampioen?! Support ze naar de overwinning

Algemeen Nieuws afbeelding

7-11 Ko mende zondag kunnen HJ1 én DJ1 kampioen worden! Om 13:00 speelt DJ1 op veld 2 tegen Zwart-Wit en om 14:45 speelt HJ1 op veld 1 tegen Breda! 
Natuurlijk kunnen wij jullie support goed gebruiken!  # bijzijnismeemaken


De groetjes en tot zondag!
HJ1 en DJ1Lees verder

Sinterklaas hockey clinic 30 november

Evenementen Nieuws afbeelding

31-10De Pieten komen ook dit jaar weer een hockey clinic verzorgen bij Pelikaan. Deze clinic is voor de jongste jeugd en vindt plaats op 30 november van 9:30 tot 14:00 uur. Aanmelden kan via [email protected] en kost 17,50.  Je leest er alles over in de bijlage.  Lees verder

BEDANKT CISKA, WELKOM STEFANIE

Bestuursmededelingen Nieuws afbeelding

29-10Afgelopen weekend zwaaide Ciska voor het laatst de scepter achter de bar in het clubhuis. Meer dan vijf jaar was ze een rots in de branding niet alleen achter de bar en in de keuken maar ook tijdens toernooien, vergaderingen, verkiezingen, kampioenenhuldigingen en feesten stond ze haar mannetje. We zijn haar zeer dankbaar voor haar inzet en toewijding gedurende deze periode en wensen haar veel

Lees verder

Workshop coaches en trainers zaalhockey

Technische zaken Nieuws afbeelding

5-11 Op donderdag 28 November 2019 zal er speciaal voor coaches en trainers een workshop m.b.t. zaalhockey worden gehouden. In deze workshop zal worden ingegaan op de specifieke zaalhockey tactieken en -technieken. We hebben Huub Claessens bereid gevonden deze avond op zich te nemen. Waarvoor dank.


Lees verder

GEZOCHT! Bardienst vrijwilligers

Algemeen Nieuws afbeelding

5-11 Heb je altijd al achter de bar willen helpen maar is het er nog niet van gekomen om jezelf in te plannen, Stefanie zou het super gezellig vinden als je een paar uurtjes komt helpen. Heb je interesse laat dit dan weten via [email protected] of schrijf jezelf in via de Pelikaan app (plan je dienst), natuurlijk mag je Stefanie ook gewoon aanspreken.


Lees verder

MA1 door naar de Super A

Technische zaken Nieuws afbeelding

1-11 In de voorrondes hebben de meiden van MA1 alle tegenstanders verslagen door strijd, veerkracht, gedrevenheid en een geweldige teamgeest te tonen.

Hierdoor hebben zij hun plaats in de Super A terecht verdiend. Vanaf 2 november gaan zij landelijk de eer van Pelikaan, op het 1 na hoogste niveau, verdedigen.


Lees verder

Contact

Adres
Heerma van Vossstraat 49
4708 AV Roosendaal

Contact
+31 (0 ) 165 537 688
[email protected]