header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Nog steeds gezocht: hulp bij wedstrijdsecretariaat

Bestuursmededelingen

28-5We zijn nog steeds op zoek naar wat extra hulp. Wie wil er helpen bij ons wedstrijdsecretariaat? Vele handen maken licht werk. Je leest er hier meer over. 

Lees verder

Verkiezing trainer/coach en vrijwilliger van het jaar!

Bestuursmededelingen Nieuws afbeelding

9-5Op 9 juni organiseert het bestuur van Pelikaan weer de jaarlijkse BBVBB! Met deze borrel en barbecue wil het bestuur iedere vrijwilliger bedanken voor zijn/haar inzet over het afgelopen seizoen. Inmiddels kunnen we spreken van een traditie en is het ieder jaar weer een geslaagd feestje voor onze vrijwilligers.

Lees verder

Vrijwilligers gezocht voor wedstrijdsecretariaat

Bestuursmededelingen Nieuws afbeelding

22-4Pelikaan draait op vrijwilligers. Maar draai jij al mee? We zijn momenteel weer op zoek naar enthousiastelingen die een aantal commissies komen versterken. Zo zijn we nu naarstig op zoek naar versterking van het wedstrijdsecretariaat. Je kan deze uitgebreide functieomschrijving hier lezen (of lees de bijlage).  Alle recente vacatures vind je altijd onder, je raad het al, het kopje "

Lees verder

Helden op nieuwe sokken

Algemeen Nieuws afbeelding

6-4Vanaf het nieuwe hockeyseizoen 2017- 2018 gaat Pelikaan weer zoals vanouds met gestreepte sokken de strijd aan met zijn rivalen. De sokken hebben in de loop der jaren een paar maal een nieuw uiterlijk gekregen en na jaren van omzwervingen keren we weer terug naar de oude vertrouwde gestreepte sokken. De sokken zullen vanaf volgend seizoen verkrijgbaar zijn bij Mervo sport. 

Lees verder

M6e2 kampioen

Uitslagen Nieuws afbeelding

28-5 Yes weer een succesje voor de Pelikaan blauwe trein. Super trots op de meiden van M6E2! Zwaar bevochten overwinning in het Zeeuwse Hulst. Kampioen!
Coaches Arno van Meel en Marc van Overveld


Lees verder

18-6: SlotBBQ & Kampioenenhuldiging

Evenementen Nieuws afbeelding

18-5 Hallo allemaal!
 
Zoals ieder jaar organiseren wij ook dit jaar weer de grootste en gezelligste BBQ van De Pelikaan! Op zondagmiddag 18 juni a.s. is het weer zover! Op deze middag huldigen wij onze kampioenen en sluiten wij het hockeyseizoen af met een heerlijke BBQ!
 

Lees verder

Opzeggen Lidmaatschap (tot 31 mei)

Algemeen

6-5 Twijfel je nog over je lidmaatschap voor het seizoen 2017-2018 ?
Let op : De uiterste opzegdatum is 31 mei 2017 .
Komt de opzegging na deze datum binnen, dan is contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd

Lees verder

Pelikaan goes on holiday Familietoernooi

Evenementen Nieuws afbeelding

29-3 Lieve Pelikaan familie,
Save the date! 24 juni familie hockeytoernooi! Dit jaar zetten we de vakantie al wat vroeger in; "Pelikaan goes on holiday"! Het animatieteam van Pelikaan zorgt op deze dag voor een onbezorgd en relaxed vakantiegevoel.
 

Lees verder

Contact

Adres
Heerma van Vossstraat 49
4708 AV Roosendaal

Contact
+31 (0 ) 165 537 688
[email protected]