header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Technische zaken

INDELING SCHEIDSRECHTERS + DWF

Nieuws afbeelding 8-5-2019

 

De laatste speelrondes zijn van start gegaan in deze lentecompetitie.

Dit betekent dat vele wedstrijden steeds spannender worden betreft kampioenschap, degradatie of een eigen gesteld doel met je team!

 

Hier en daar zal de indeling van scheidsrechters een beetje anders zijn dan anders en worden onze vrijwillige scheidsrechters tot de max ingezet.

We willen dat elke wedstrijd zo goed mogelijk begeleidt wordt, zeker wanneer het extra spannend is bij een (mogelijk) kampioenschap!

 

Voor de scheidsrechters betekent dit dat er (nog) meer van ze gevraagd wordt vanwege de oplopende spanning en wedstrijdemotie. Heel begrijpelijk maar heb a.u.b. ookbegrip voor delastige taakvan onze scheidsrechters!

Of dit nu een van onze vrijwillige scheidsrechters is of spelers/speelsters die zijn ingedeeld op zaterdag en/of zondag. Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!

 

Graag vragen wij jullie de volgende 3 dingen dat geldt voor ieder team en elke scheidsrechter, om alles zo goed mogelijk te laten verlopen:

1. Als coach/manager/aanvoerder >> VUL VOORAF AAN DE WEDSTRIJD het DWF in met je spelerslijst.

 

2. Als scheidsrechter >> Zorg dat je voor de wedstrijd, je INLOGCODES van de PELIKAAN-APP weet van je eigen account. Deze heb je nodig om direct na de wedstrijd die je gefloten hebt het DWF af te ronden.

 

3. Als teambegeleider/speler/ouder >> Houdt het sportief en respectvol naar de scheidsrechters, ook al ben je het niet eens met een beslissing. We gaan er niet beter door fluiten als er (veel) kritiek is.

 

 

Het snel en correct invullen van de spelerslijst en de score op het DWF, zorgt dat iedereen op tijd verder kan! En de standen van de poule zijn ook een stuk sneller bijgewerkt zodat je weet op welke plaats je bent geƫindigd.

 

We werken graag samen met jullie allen naar een toffe seizoensafsluiting! Veel plezier en succes bij jullie wedstrijden!

 

 

Met sportieve en fluitende groet,

De Arbitragecommissie